Företaget

Gedigen kompetens och genuint engagemang

Vi startade Exclusive living i Helsingborg 2003.
Filosofin var redan från början att exklusiva bostäder har en speciell kundgrupp och kräver därför också ett speciellt arbetssätt och en särskild typ av marknadsföring. Detta har bekräftats genom ett stort antal framgångsrikt genomförda bostadsförsäljningar, som inneburit mycket goda affärer för såväl säljare som köpare.

Intensiv marknadsbearbetning och inarbetning av vårt varumärke i form av löpande annonsering, omfattande DR-utskick, mässor och event har skapat ökad uppmärksamhet och kännedom samt vidgat vårt kontaktnät avsevärt.

Efter några års intressant mellanperiod som mäklare på en av Sveriges största mäklarkedjor, är vi nu åter aktiva i det egna bolaget.

För att kunna uppnå en framgångsrik och trygg bostadsaffär krävs en gedigen kompetens, ett välfungerande nätverk och, kanske framförallt, ett genuint engagemang.

Vi är personerna bakom företaget

Roland Andersson

Real estate agent / Reg. fastighetsmäklare
Fastighetsmäklare sedan 1988 med bakgrund inom marknadsföring, försäljning och ekonomi. Utbildad i London till CIPS, Certified International Property Specialist. Medlem i Mäklarförbundet.

0705 14 44 44
ra@exclusive-living.com

Christina Cavalli

VD / Civilekonom
Högskoleutbildad fastighetsmäklare (2007). Civilekonom specialiserad på internationell affärs- och marknadsutveckling: tf VD för Bonakoncernens franska bolag, marknadsdirektör inom Unilever, managementkonsult i eget företag. 

0705 – 91 01 40 
cc@exclusive-living.com